Média megjelenéseim

Jobban kiemeli a szörp ízét, ha így iszod

Kárász Rita, kistermelő, aki különleges kézműves szörpökből készített italokat a FEM3 Caféban.

gyógynövényekből készültek szörpök

Kárász Rita, kistermelő gyógynövényes italokat készített a FEM3 Café konyhájában, levendulás és kakukkfüves szörpöt. A kakukkfüves a felső légúti megbetegedéseket gyógyítja.

M1 Család 19'

M1 Család19' műsorának forgattunk. Beszélgettünk a hagyományos feldolgozású szörpökröl és lekvárokról meg arról, mennyire fontos a tudást átadnunk a jövő nemzedékének.

Csodás Vidék - 2019. augusztus 18.

Aktív élet volt ma a Kútágas dűlőben! Bejártuk a csodás soltvadkerti vidéket! Megmutattam Évának a vidéki élet szépségeit és befogtam őt a kis konyhámba lekvárt főzni is! A végeredmény magáért beszél!

Tökéletes nyári frissítő: házi készítésű szörp egyszerűen

A nagy nyári melegben elengedhetetlen a folyadékpótlás. Frissitőinket feldobhatjuk különböző variációkkal. Kárász Rita, kistermelő friss bodzavirágból és citromfűből készített szörpöt a FEM3 Café konyhájában.

Piros kosara - Díjnyertes szörpök Kárász Ritától

Ittatok már olyan málnaszörpöt, aminek olyan íze van, mint amikor a bokornál ácsorogva marékszámra tömi az ember a friss gyümölcsöt a szájába? Kárász Rita málnaszörpje pont ilyen. A Piros kosara legújabb epizódjában pedig bemutatjuk Ritát, aki házi szörpjeiből elűzte a egészségtelen adalékanyagokat és a tartósítószereket! Jó szórakozást az új részhez!

Szörpölés és lekvározás..... /Kandász Travel élő adás Soltvadkertről!

Szörpöltünk! Hogy mindenkinek jó legyen! Szeretni fogod! II.Nemzeti Szörp és Lekvárverseny.

Tudj meg többet a Nemzeti Szörpversenyről!

A III. Nemzeti Szörpversenyről ide kattintva tudhatsz meg többet.